1. Στο βιογραφικό μου τι θα πρέπει απαραιτήτως να αναφέρω; 

Οι προσωπικές πληροφορίες που χρειάζεται να αναφέρετε είναι το ονοματεπώνυμό σας, η ημερομηνία γέννησης, η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ένα τηλέφωνο, το email που χρησιμοποιείτε συχνότερα, την οικογενειακή σας κατάσταση, καθώς και αν έχετε εκπληρώσει τις στρατιωτικές σας υποχρεώσεις. Επίσης θα θέλαμε να παρουσιάσετε χρονολογικά τη μέχρι τώρα εκπαίδευση και εργασιακή σας εμπειρία. Μπορείτε, επίσης, να αναφέρετε οποιαδήποτε άλλη εμπειρία έχετε αποκτήσει, όπως για παράδειγμα την πρακτική σας άσκηση.

2. Χρειάζεται να σας στείλω βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ή / και πτυχίων μαζί με το βιογραφικό μου; 

Όταν σας καλέσουμε να έρθετε για συνέντευξη, τότε μπορείτε να φέρετε μαζί σας τις βεβαιώσεις. Δεν χρειάζεται να μας τις στείλετε μαζί με το βιογραφικό σας.

3. Επειδή το Πλαίσιο σχετίζεται με προϊόντα τεχνολογίας, είναι απαραίτητο να έχω γνώσεις σε θέματα τεχνολογίας ακόμα κι αν η θέση δεν έχει άμεση σχέση; 

Φυσικά και όχι! Αν οι γνώσεις πάνω σε θέματα τεχνολογίας δεν είναι προαπαιτούμενες για τη συγκεκριμένη θέση (όπως αυτή του τεχνικού ή του στελέχους μηχανογράφησης) τότε η τεχνολογική κατάρτιση δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής ενός υποψηφίου.

4. Θα ήθελα να κάνω αίτηση για μια θέση εργασίας στην εταιρεία σας που είχα δει πριν από λίγο καιρό, αλλά πλέον δεν αναφέρεται στην ιστοσελίδα σας. Μπορώ να κάνω τώρα την αίτησή μου; 

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας ακόμα και αν η συγκεκριμένη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη. Το βιογραφικό σας θα κρατηθεί στα αρχεία μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν προκύψει κάποια θέση στο τμήμα για το οποίο ενδιαφέρεστε.

5. Παρέχετε κάποια οφέλη στους εργαζόμενούς σας; 

Και βέβαια! Κάντε κλικ εδώ για να ενημερωθείτε

6. Υπάρχουν θέσεις μερικής απασχόλησης; 

Ναι, προσφέρουμε ευκαιρίες μερικής απασχόλησης, ιδιαίτερα στον τομέα των πωλήσεων.

7. Τι θα πρέπει να φέρω μαζί μου; 

Σε περίπτωση που σας καλέσουμε για συνέντευξη θα πρέπει να έχετε μαζί σας ένα αντίγραφο του βιογραφικού σας και μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

8. Ποιο θα είναι περίπου το περιεχόμενο της συνέντευξης; 

Στην πρώτη γνωριμία μας θα συζητήσουμε από κοντά για τις γνώσεις και τις ικανότητές σας καθώς και για τη θέση που σας ενδιαφέρει. Εκτός από την καθιερωμένη μας συζήτηση, υπάρχει πιθανότητα να κληθείτε να περάσετε κάποιες αξιολογήσεις σχετικές με το αντικείμενο της θέσης.

9. Πώς πρέπει να είμαι ντυμένος/η; 

Στο Πλαίσιο το περιβάλλον εργασίας είναι φιλικό και δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες ενδυμασίας. Στα γραφεία οι συνεργάτες μας συνήθως ντύνονται προσεγμένα και απλά. Στην εταιρεία μας ένα κουστούμι δεν θα εντυπωσιάσει κανέναν.

10. Έχετε κάποια tips σχετικά με την προετοιμασία πριν τη συνέντευξη; 

• Πριν έρθετε για συνέντευξη σας προτείνουμε να ενημερωθείτε για την εταιρία μας, τα προϊόντα μας και το τμήμα που σας ενδιαφέρει.
• Είναι σημαντικό να είστε στην ώρα σας για τη συνάντησή μας και μη διστάσετε να μας ενημερώσετε για τυχόν καθυστέρηση.
• Σας συνιστούμε να έχετε προετοιμάσει τις ερωτήσεις που θα θέλατε να σας απαντήσουμε. Πολλές από τις απορίες σας μπορεί να διευκρινιστούν κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσετε, αλλά σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να πάρετε εσείς την πρωτοβουλία.
• Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος. Μια θερμή χειραψία, οπτική επαφή και όρθια στάση του σώματος θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Προσπαθήστε επίσης να ελέγξετε το άγχος σας βλέποντας τη συνέντευξη ως συζήτηση και όχι ως εξέταση.
• Αν κάνετε αίτηση για θέση που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να απαντήσετε σε ερωτήσεις που αφορούν το συγκεκριμένο αντικείμενο.
• Βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να υποστηρίξετε οτιδήποτε αναφέρετε στο βιογραφικό σας ως γνώση ή ικανότητα γιατί ενδεχομένως να σας ζητηθεί να απαντήσετε σε σχετικές με αυτό ερωτήσεις.
• Είναι σημαντικό να απαντάτε με σαφήνεια στις ερωτήσεις που σας κάνουν. Μη διστάσετε να ζητήσετε διευκρινίσεις σε περίπτωση που δεν κατανοείτε την ερώτηση.
• Πριν φύγετε μην παραλείψετε να ευχαριστήσετε το συνομιλητή σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πώς θα συνεχιστεί η διαδικασία

11. Πώς θα έρθω στην εταιρία σας; 

Οι συνεντεύξεις μας γίνονται στα γραφεία μας, στη Μαγούλα Αττικής. Εύκολος τρόπος πρόσβασης είναι μέσω της Αττικής Οδού και του Προαστιακού. (Περισσότερες πληροφορίες στο χάρτη)

12. Πώς συνεχίζεται η διαδικασία μετά τη συνέντευξη; 

Μετά την πρώτη μας γνωριμία θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι κάποιος από τους recruiters μας να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά σχετικά με την πορεία της διαδικασίας επιλογής.