ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ : Πλαίσιο Professional
Purchasing/Product Management

Purchasing/Product Management

Τα μέλη του τμήματος Αγορών έχουν ένα πολύ σημαντικό λόγο να ενθουσιάζονται με τη δουλειά τους: είναι εκείνοι που επιλέγουν, διαχειρίζονται και καθορίζουν την πορεία των προϊόντων μας, ώστε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας.

περισσότερα

Marketing

Marketing

Η ομάδα Marketing χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, πρωτοβουλία και μια πολύ μεγάλη δόση φαντασίας. Οι «μαρκετίστες» μας προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα μας και ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει ικανοποιημένος πελάτης.

περισσότερα

Logistics

Logistics

Στις υπερσύγχρονες αποθηκευτικές μας εγκαταστάσεις, τα μέλη του τμήματος Logistics αποτελούν το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις αποθήκες μας και στους αποδέκτες των προϊόντων μας.

περισσότερα

Human Resources

Human Resources

Το ανθρώπινο δυναμικό χτυπάει στην καρδιά του Πλαισίου. Από την αναγνώριση νέων ταλέντων μέχρι και τις πιο ανταγωνιστικές παροχές, τα μέλη του HR ξέρουν να φροντίζουν τους 1250 συνεργάτες μας.

περισσότερα

Finance

Finance

Στην Οικονομική μας Διεύθυνση, οι συνεργάτες μας δουλεύουν με ακεραιότητα και οξύ πνεύμα με στόχο την αξιοποίηση όλων των οικονομικών δεδομένων της εταιρίας.

περισσότερα

SAP Support

M.I.S.

Στο τμήμα M.I.S. έχουμε συνεργάτες που έχουν hobby τους την τεχνολογία και είναι σε θέση να δημιουργήσουν, αναλύσουν και επεκτείνουν τις λειτουργίες των συστημάτων μας. Ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στην τεχνολογία και μπορούν να προσαρμόζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

περισσότερα

Retail Operations

Retail Operations

Η ομάδα της Επιθεώρησης βρίσκεται πίσω από την άψογη λειτουργία των καταστημάτων του Πλαισίου. Προσέχει την κάθε λεπτομέρεια μέσα στο κατάστημα, καθορίζει τα υψηλά standards εξυπηρέτησης και αναγνωρίζει νέους ταλαντούχους συνεργάτες, συμβάλλοντας στην εξέλιξή τους.

περισσότερα

Visual Merchandising

Visual Merchandising

Η ξεχωριστή εικόνα των καταστημάτων μας είναι το αποτέλεσμα της εργασίας του τμήματος Visual. Η διαμόρφωση χώρων, η τοποθέτηση stands, αφισών και παρουσιάσεων κάνουν τις επισκέψεις στα καταστήματά μας ακόμα πιο ευχάριστες και διασκεδαστικές.

περισσότερα

International Development

International Development

Το Πλαίσιο στο εξωτερικό είναι ένας κλώνος του Πλαισίου Ελλάδος. Η δυνατή μας παρουσία στα Βαλκάνια αποτελεί το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη της εταιρίας μας, με σταθερά βήματα και οργανωμένες κινήσεις.

περισσότερα

eBusiness – Ηλεκτρονικό Εμπόριο

eBusiness – Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Πίσω από το Plaisio.gr κρύβεται μια ομάδα από εκλεκτά μέλη που συνδυάζουν το πάθος τους για την τεχνολογία με την επιχειρηματική σκέψη και το ενδιαφέρον τους για ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα. Με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους συμβάλλουν στη λειτουργία του πιο σύγχρονου μέσου παρουσίασης και πώλησης προϊόντων.

περισσότερα