International Development

International Development


Το Πλαίσιο γίνεται «Plesio» και βγαίνει έξω... Το ταξίδι εκτός συνόρων έχει ήδη ξεκινήσει

Το τμήμα με μια ματιά

Το Πλαίσιο στο εξωτερικό είναι ένας κλώνος του Πλαισίου Ελλάδος που περιλαμβάνει όλα τα κανάλια πώλησης, δηλαδή κατάστημα, καταλόγους, τμήμα Direct Sales (B2B) και ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Ο Country Manager είναι στην ουσία ένας επιχειρηματίας που στόχο έχει την αύξηση του μεριδίου αγοράς στις προϊοντικές κατηγορίες του Πλαισίου και την αύξηση της κερδοφορίας. Οι αρμοδιότητες του είναι η ανάπτυξη και η λειτουργία του καταστήματος, η διεύθυνση τμήματος Β2Β, το στήσιμο και η λειτουργία ηλεκτρονικών πωλήσεων, η διαχείριση του αυτόνομου logistic center και όλων των υποστηρικτικών τμημάτων.

Η υπάρχουσα παρουσία του Πλαισίου εκτός Ελλάδος είναι στην Βουλγαρία, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες διαφορετικών ανθρώπων από τον Ιούνιο του 2005.

Τι ζητάμε από σένα:

δημιουργικότητα
παράγεις νέες και πρωτότυπες ιδέες συμβάλλοντας στην προώθηση των προϊόντων και βρίσκεις έξυπνους τρόπους να προσεγγίσεις το κοινό της κάθε κατηγορίας

δομημένη κρίση και αναλυτική σκέψη
χρησιμοποιείς αναλυτικές μεθόδους για την επιτυχή επίλυση δύσκολων προβλημάτων

οργανωτικές ικανότητες
μπορείς να οργανώσεις το χρόνο και τις δουλειές σου ώστε να ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου

επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες
έχοντας την ευθύνη μιας συγκεκριμένης προϊοντικής κατηγορίας συμμετέχεις με άνεση σε συζητήσεις, μπορείς να χειρίζεσαι δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις και συγκρούσεις και ξέρεις να επιδιώκεις την καλύτερη δυνατή τιμή, προωθώντας το συμφέρον του πελάτη

πελατοκεντρική σκέψη
ικανότητα να συνδυάζεις τις ανάγκες της εταιρίας με εκείνες των πελατών με στόχο την επίτευξη μιας επιθυμητής συμφωνίας