Πωλήσεις Ψηφιακών

Πωλήσεις Ψηφιακών

Οι πωλητές ψηφιακής τεχνολογίας ξέρουν να… τεστάρουν τις αισθήσεις μας προτείνοντας τα καλύτερα προϊόντα εικόνας και ήχου.

Το τμήμα με μια ματιά

Σε κάθε κατάστημα Πλαίσιο, ο μοναδικός κόσμος της εικόνας και του ήχου ανοίγεται μπροστά σε όλους τους πελάτες και σε αυτό το ταξίδι ψηφιακής διασκέδασης, οι πωλητές ψηφιακών είναι οι ξεναγοί τους.

Οι πωλητές ψηφιακών είναι δραστήριοι, επικοινωνιακοί και φυσικά λάτρεις της ψηφιακής τεχνολογίας. Θέλουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους και προσπαθούν κάθε φορά να ξεπερνούν τον εαυτό τους. Και αφού αποδείξουν την αξία τους με τα εντυπωσιακά τους αποτελέσματα, όλοι οι διαφορετικοί δρόμοι εξέλιξης βρίσκονται μπροστά τους!

Career Path

Είσαι έτοιμος να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία και να βάλεις τον πήχη ψηλότερα; Είσαι ένα κλικ μακριά...

Τι ζητάμε από σένα:

δημιουργικότητα
παράγεις νέες και πρωτότυπες ιδέες συμβάλλοντας στην προώθηση των προϊόντων και βρίσκεις έξυπνους τρόπους να προσεγγίσεις το κοινό της κάθε κατηγορίας

δομημένη κρίση και αναλυτική σκέψη
χρησιμοποιείς αναλυτικές μεθόδους για την επιτυχή επίλυση δύσκολων προβλημάτων

οργανωτικές ικανότητες
μπορείς να οργανώσεις το χρόνο και τις δουλειές σου ώστε να ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου

επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες
έχοντας την ευθύνη μιας συγκεκριμένης προϊοντικής κατηγορίας συμμετέχεις με άνεση σε συζητήσεις, μπορείς να χειρίζεσαι δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις και συγκρούσεις και ξέρεις να επιδιώκεις την καλύτερη δυνατή τιμή, προωθώντας το συμφέρον του πελάτη

πελατοκεντρική σκέψη
ικανότητα να συνδυάζεις τις ανάγκες της εταιρίας με εκείνες των πελατών με στόχο την επίτευξη μιας επιθυμητής συμφωνίας