Πωλήσεις Gaming

Πωλήσεις Gaming

Παίρνουν τα παιχνίδια στα σοβαρά και με τις γνώσεις τους μας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές στα games. Οι πωλητές gaming μας καθηλώνουν στον καναπέ για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης!

Το τμήμα με μια ματιά

Οι Πωλητές Gaming είναι εκείνοι που μας προσφέρουν το κλειδί για να ανοίξουμε την πόρτα της ψηφιακής ψυχαγωγίας και να μεταφερθούμε σε έναν άλλο κόσμο που θα γίνουμε πρωταγωνιστές του και θα τον κατακτήσουμε.

Σε κάθε κατάστημα η ομάδα των Games κάνει την πιο διασκεδαστική δουλειά, αφού όλη μέρα απαντά σε ερωτήσεις, ενημερώνει και προτείνει τα καλύτερα παιχνίδια της αγοράς για όλα τα γούστα. Χρειαζόμαστε ανθρώπους ευχάριστους, που με χαρά να εξυπηρετούν κάθε πελάτη μας και που φυσικά, να αγαπούν το gaming.

Career Path

Είσαι έτοιμος να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία και να βάλεις τον πήχη ψηλότερα; Είσαι ένα κλικ μακριά...

Τι ζητάμε από σένα:

δημιουργικότητα
παράγεις νέες και πρωτότυπες ιδέες συμβάλλοντας στην προώθηση των προϊόντων και βρίσκεις έξυπνους τρόπους να προσεγγίσεις το κοινό της κάθε κατηγορίας

δομημένη κρίση και αναλυτική σκέψη
χρησιμοποιείς αναλυτικές μεθόδους για την επιτυχή επίλυση δύσκολων προβλημάτων

οργανωτικές ικανότητες
μπορείς να οργανώσεις το χρόνο και τις δουλειές σου ώστε να ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου

επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες
έχοντας την ευθύνη μιας συγκεκριμένης προϊοντικής κατηγορίας συμμετέχεις με άνεση σε συζητήσεις, μπορείς να χειρίζεσαι δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις και συγκρούσεις και ξέρεις να επιδιώκεις την καλύτερη δυνατή τιμή, προωθώντας το συμφέρον του πελάτη

πελατοκεντρική σκέψη
ικανότητα να συνδυάζεις τις ανάγκες της εταιρίας με εκείνες των πελατών με στόχο την επίτευξη μιας επιθυμητής συμφωνίας