Πωλήσεις Ειδών Εξοπλισμού Γραφείου

Πωλήσεις Ειδών Εξοπλισμού Γραφείου

Πόσα διαφορετικά προϊόντα γραφείου και σχεδίου γνωρίζουν οι πωλητές μας; 8.000! Τι εντύπωση κάνουν στους πελάτες μας με την προθυμία τους για βοήθεια; Την καλύτερη!

Το τμήμα με μια ματιά

Φτιάχνουν το χώρο εργασίας μας και μας βοηθούν να εκφράσουμε την καλλιτεχνική μας φύση. Οι πωλητές ειδών γραφείου και σχεδίου μας δίνουν όλα τα εργαλεία για να διαμορφώσουμε την καθημερινότητα που θέλουμε!

Με τις φρέσκιες ιδέες τους και την ενέργειά τους, οι πωλητές ειδών γραφείου και σχεδίου συμβάλλουν και αυτοί στο βασικό μας στόχο: όταν οι πελάτες επισκέπτονται ένα κατάστημα Πλαίσιο να αισθάνονται αμέσως τη διαφορά. Και η ανταμοιβή τους; Όλη η εκπαίδευση, υποστήριξη και εξέλιξη που αξίζουν!

Career Path

Είσαι έτοιμος να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία και να βάλεις τον πήχη ψηλότερα; Είσαι ένα κλικ μακριά...

Τι ζητάμε από σένα:

δημιουργικότητα
παράγεις νέες και πρωτότυπες ιδέες συμβάλλοντας στην προώθηση των προϊόντων και βρίσκεις έξυπνους τρόπους να προσεγγίσεις το κοινό της κάθε κατηγορίας

δομημένη κρίση και αναλυτική σκέψη
χρησιμοποιείς αναλυτικές μεθόδους για την επιτυχή επίλυση δύσκολων προβλημάτων

οργανωτικές ικανότητες
μπορείς να οργανώσεις το χρόνο και τις δουλειές σου ώστε να ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου

επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες
έχοντας την ευθύνη μιας συγκεκριμένης προϊοντικής κατηγορίας συμμετέχεις με άνεση σε συζητήσεις, μπορείς να χειρίζεσαι δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις και συγκρούσεις και ξέρεις να επιδιώκεις την καλύτερη δυνατή τιμή, προωθώντας το συμφέρον του πελάτη

πελατοκεντρική σκέψη
ικανότητα να συνδυάζεις τις ανάγκες της εταιρίας με εκείνες των πελατών με στόχο την επίτευξη μιας επιθυμητής συμφωνίας