ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ : Πλαίσιο Tech Support
Συναρμολόγηση Η/Υ

Συναρμολόγηση Η/Υ

Μόνο οι καλύτεροι τεχνικοί στο χώρο μπορούν να φορέσουν τη στολή της ομάδας Συναρμολόγησης. Γιατί; Για να συνεχίζουμε να χτίζουμε και να παραδίδουμε τους αξεπέραστους Turbo-X υπολογιστές μας εντός εικοσιτεσσάρων ωρών.

περισσότερα

Service Καταστημάτων

Service Καταστημάτων

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Service καταστημάτων συμβουλεύουν, ενημερώνουν για τις νέες τεχνολογίες και λύνουν κάθε τεχνικό πρόβλημα που απασχολεί τον πελάτη, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Είναι εκείνοι που επιβεβαιώνουν την εικόνα του Πλαισίου για άμεσο after-sales service και ενδυναμώνουν τη σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

περισσότερα

Τηλεφωνική Τεχνική Εξυπηρέτηση

Τηλεφωνική Τεχνική Εξυπηρέτηση

Ο πελάτης δε χρειάζεται να έρθει στο κατάστημα γιατί μια συσκευή τηλεφώνου αρκεί. Η SOS κλήση γίνεται και αμέσως κάποιος από το τμήμα απαντά υπεύθυνα για να διαγνώσει και να λύσει άμεσα, ταχύτατα, αποτελεσματικά και... εξ' αποστάσεως κάθε τεχνικό πρόβλημα.

περισσότερα

On-Site Service

On-Site Service

Η αγορά έχει πραγματοποιηθεί και ο νέος υπολογιστής βρίσκεται στο χώρο του πελάτη. Η σχέση μας με τους πελάτες, όμως δε σταματά εκεί. Από την εγκατάσταση του υπολογιστή μέχρι και την επισκευή του, οι άνθρωποι του τμήματος σπεύδουν στον χώρο του πελάτη, μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή που θα ζητήσει τηλεφωνικά την βοήθεια μας.

περισσότερα

IT

IT Support

Τα μέλη του ΙΤ δε βρίσκονται σχεδόν ποτέ στο γραφείο τους. Και αυτό γιατί καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας απαντούν στις κλήσεις των συνεργατών, λύνουν τεχνικά προβλήματα και ελέγχουν τη λειτουργία των συστημάτων και πάσης φύσεως συσκευών και μηχανημάτων.

περισσότερα