Τηλεφωνική Τεχνική Εξυπηρέτηση

Τηλεφωνική Τεχνική Εξυπηρέτηση

Επισκευάζει χωρίς να χρησιμοποιεί καν εργαλεία... Το Τμήμα Τηλεφωνικής Τεχνικής Εξυπηρέτησης δίνει οδηγίες μέσω τηλεφώνου και ο υπολογιστής μας δουλεύει ξανά!

Το τμήμα με μια ματιά

Μια φωνή είναι εκεί για να επιλύσει δωρεάν, από το τηλέφωνο, οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί στον υπολογιστή των πελατών μας, κρατώντας πλήρες ιστορικό παρελθοντικής εξυπηρέτησης.

Μέσω του Τμήματος Τηλεφωνικής Τεχνικής Εξυπηρέτησης, θέλουμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας, να είμαστε χρήσιμοι και να βελτιώνουμε τη ζωή των πελατών μας κάθε μέρα, απλά και εύκολα, με ένα τηλεφώνημα. Και φυσικά χρειαζόμαστε ανθρώπους που να μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο.

Τι ζητάμε από σένα:

δημιουργικότητα
παράγεις νέες και πρωτότυπες ιδέες συμβάλλοντας στην προώθηση των προϊόντων και βρίσκεις έξυπνους τρόπους να προσεγγίσεις το κοινό της κάθε κατηγορίας

δομημένη κρίση και αναλυτική σκέψη
χρησιμοποιείς αναλυτικές μεθόδους για την επιτυχή επίλυση δύσκολων προβλημάτων

οργανωτικές ικανότητες
μπορείς να οργανώσεις το χρόνο και τις δουλειές σου ώστε να ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου

επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες
έχοντας την ευθύνη μιας συγκεκριμένης προϊοντικής κατηγορίας συμμετέχεις με άνεση σε συζητήσεις, μπορείς να χειρίζεσαι δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις και συγκρούσεις και ξέρεις να επιδιώκεις την καλύτερη δυνατή τιμή, προωθώντας το συμφέρον του πελάτη

πελατοκεντρική σκέψη
ικανότητα να συνδυάζεις τις ανάγκες της εταιρίας με εκείνες των πελατών με στόχο την επίτευξη μιας επιθυμητής συμφωνίας