ενημέρωση επενδυτών : διοικητικά στελέχη

Αδαμόπουλος Νικόλαος

Διευθυντής Logistics
Γεννήθηκε το 1968. Κατέχει πτυχίο B.Sc. στον τομέα του Electronic Engineering από το Πανεπιστημίου Southern Illinois University at Carbondale (SIU) των ΗΠΑ με εξειδίκευση στον τομέα των Βιομηχανικών Αυτοματισμών & Robotics και Associates of Applied Science του SIU με εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Είναι διαπιστευμένος από το κέντρο σπουδών American Management Center Europe στις Βρυξέλες στον τομέα των Logistics και του Supply Chain Management. Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των logistics και εργάζεται στην Εταιρεία από το 2000.

Βασιλάκη Κατερίνα

Οικονομική Διευθύντρια
Γεννήθηκε στις 1981 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών με μεταπτυχιακές σπουδές στα Διεθνή Χρηματοοικονομικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωρίζει τέσσερις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Τούρκικα). Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2005 και εργαζόταν ως Financial Controller μέχρι τον Απρίλιο του 2016 όπου και ανέλαβε τα καθήκοντα της Οικονομικής Διευθύντριας. Επίσης, κατέχει την ιδιότητα της Investor Relations Officer από το 2008.

Βέργος Δημήτρης

Εμπορικός Διευθυντής Ειδών Γραφείου και Αναλωσίμων
Γεννήθηκε το 1963. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1989.

Γιαννοπούλου Ευαγγελία

Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου
Γεννήθηκε το 1973. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Εργάζεται στην Εταιρία από το 1997.

Νάστου Ελένη

Διευθύντρια Πωλήσεων σε Επιχειρήσεις
Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 1997.

Σαρουλίδης Ιωάννης

Διευθυντής Πλαισίου Βουλγαρίας
Γεννήθηκε το 1976. Είναι απόφοιτος Ι.Ε.Κ Λογιστικής. Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ως υπεύθυνος καταστημάτων. Εργάζεται στην εταιρία από το 2000.

Στράτης Kωνσταντίνος

Γενικός Εμπορικός Διευθυντής
Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Marketing του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Διαθέτει ανάλογη πολυετή επαγγελματική εμπειρία. Εργάζεται στην εταιρεία από το Νοέμβριο του 2017 αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή.

Τσιότσια Παρασκευή

Διευθύντρια τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού
Γεννήθηκε το 1970. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Προσωπικού και Οργανωσιακή Ανάπτυξη στο Πανεπιστήμιο του St.Joseph's στις Η.Π.Α. Διαθέτει ανάλογη επαγγελματική εμπειρία στις ΗΠΑ και εργάζεται στην Εταιρία από το 1999.

Τσιριμώκος Ηλίας

Διευθυντής Μηχανογράφησης
Γεννήθηκε το 1968. Είναι απόφοιτος του Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ ως τεχνικός Η/Υ και της σχολής Control Data. Διαθέτει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και έχει συμμετάσχει σε πολλά ενδο-επιχειρησιακά σεμινάρια. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1989.