ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ > Κατάστημα Ηρακλείου Κρήτης
κατάστημα Κρήτης (Ηράκλειο)

Διεύθυνση

Λ. Δημοκρατίας 33, Ηράκλειο

Τηλέφωνο Eπικοινωνίας

2810 - 301300

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00 έως 21.00

Σάββατο: 09.00 έως 20.00

 

Στην πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο, σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, θα συναντήσετε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα ικανό να ικανοποιήσει την κάθε σας επιθυμία και ανάγκη. Επισκεφτείτε το και το σίγουρο είναι πως θα το απολαύσετε!

Στο υπόγειο του καταστήματος θα βρείτε προϊόντα γραφείου, σχεδίου αλλά και ζωγραφικής. Παράλληλα, για όλους εσάς που το να κάνετε δώρα είναι μία ακόμα ευχαρίστηση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του υπογείου θα βρείτε δώρα για τον αγαπημένο σας, την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ισογείου η ψηφιακή εικόνα έχει την τιμητική της: προϊόντα Home Cinema, τηλεοράσεις, ψηφιακές φωτογραφικές, ηχεία. Το Shopping Therapy δεν σταματάει όμως μόνο σε αυτά. Στο ισόγειο μπορείτε επίσης να βρείτε: συνθέσεις υπολογιστών, notebooks, κινητά τηλέφωνα και παιχνίδια.

Και για όλους εσάς που η αναβάθμιση του υπολογιστή σας είναι το Α και το Ω, στον 1ο όροφο του καταστήματος θα βρείτε προϊόντα αναβάθμισης υπολογιστών και το ειδικό εργαστήρι αναβάθμισης του δικού σας υπολογιστή. Στον όροφο αυτό, θα βρείτε επίσης προϊόντα για τον υπολογιστή σας: από εκτυπωτές και πολυμηχανήματα μέχρι αναλώσιμα, χαρτιά εκτύπωσης και μελάνια.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη