ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ > Κατάστημα Πειραιά
κατάστημα Πειραιά

Διεύθυνση

Εθν. Αντιστάσεως 21

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210 - 4138700

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00 έως 21.00

Σάββατο: 09.00 έως 20.00

 

Στα 5 επίπεδα του θαυμάσια αναπαλαιωμένου νεοκλασικού που στεγάζεται το κατάστημά μας στον Πειραιά, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ειδών Γραφείου. Με τη δημιουργία του νέου αυτού χώρου έκτασης 925 m2, το Πλαίσιο είναι σε θέση να καλύπτει τις ανάγκες όχι μόνο του κέντρου του Πειραιά αλλά και των γύρω προαστίων του.

Το ισόγειο του καταστήματος είναι αφιερωμένο σε συσκευές σταθερής & κινητής τηλεφωνίας και πακέτα Internet. Eπιπλέον, εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα laptops και netbooks, καθώς επίσης και μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για να πλαισιώσετε τον φορητό σας υπολογιστή.

Στον 1ο όροφο του καταστήματος η ψηφιακή εικόνα έχει την τιμητική της: φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, τηλεοράσεις Home Cinema, DVD players. Και για όσους το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ, εδώ θα βρείτε επίσης μία μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια & αξεσουάρ για όλες τις κονσόλες παιχνιδιών.

Aνεβαίνοντας στον 2ο όροφο θα βρείτε είδη σχεδίου, ζωγραφικής και οργάνωσης γραφείου. Ενώ, στον 3ο όροφο σας περιμένουν έτοιμες συνθέσεις desktop, προϊόντα αναβάθμισης αλλά το εξειδικευμένο Τμήμα Service για την πιο άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη.

Τέλος, στο υπόγειο του καταστήματος υπάρχουν εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, μελάνια και χαρτιά εκτύπωσης.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη