ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ > Κατάστημα Μαγούλας
κατάστημα Μαγούλας

Διεύθυνση

Μαγούλα, Θέση Σκλήρι

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210 - 5587700

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00 έως 21.00

Σάββατο: 09.00 έως 20.00

 

Στις 19 Ιουνίου 2009 άνοιξε το νέο μας 23ο κατάστημα Πλαίσιο στην Μαγούλα Αττικής. Ανακαλύψτε τον απόλυτο χώρο τεχνολογίας στα Δυτικά Προάστια, μέσα στο νέο υπερσύγχρονο κατάστημα 1.600 m2

Οι όροφοί μας είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να σας ξεναγήσουν στον κόσμο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, της ψηφιακής διασκέδασης, και όχι μόνο!

Το ισόγειο του καταστήματος είναι αφιερωμένο σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας, Internet και προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας. Eδώ θα βρείτε mp3 players, φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, καθώς και μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για να πλαισιώσετε τον εξοπλισμό σας.

Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο του καταστήματος μπορείτε να βρείτε έπιπλα και είδη γραφείου, είδη σχεδίου και ζωγραφικής αλλά και προτάσεις δώρων. Επίσης, στον πρώτο όροφο βρίσκεται το τμήμα εκτυπωτών καθώς και μια μεγάλη ποικιλία αναλωσίμων, με μελάνια και χαρτιά εκτύπωσης.

Συνεχίζοντας στον 1ο όροφο, θα βρείτε το τμήμα Η/Υ και hardware, και τοΤμήμα Service και αναβάθμισης υπολογιστών. Εδώ έχετε επίσης πλήρη θέα στην μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη γραμμή συναρμολόγησης υπολογιστών στην Ελλάδα, και μπορείτε να δείτε live την συναρμολόγηση του υπολογιστή σας. Ενώ τον όροφο ολοκληρώνουν το τμήμα Home Cinema και ο ειδικός χώρος gaming.